Ota yhteyttä

Irti päästämisen ilo


Lämpimästi tervetuloa mukaani harjoittelemaan ja kokeilemaan irti päästämisen iloa!

Jos haluat tietoa sähköpostia uusista kursseista tai videoista, täytä alla olevaa lomake tai lähetä sähköpostia alla olevaan osoitteeseen.

info@sedonamethodsuomi.com

Ja kuka minä olen?

Olen Katja Törmänen, oululainen kirjailija ja irti päästämisen opastaja. Löysin tieni The Sedona Methodin pariin 2014 ja ihastuin välittömästi sen yksinkertaisiin, mutta vaikuttaviin kysymyksiin. 

Metodi on helppo oppia, joten ensimmäisen kurssin jälkeen kuvittelinkin tietäväni kaiken, mitä metodista on tiedettävissä. Onnekseni olin täysin väärässä. Kurssi ja vuosi toisensa jälkeen, päivä päivältä tämä irti päästämisen menetelmä antaa enemmän ja avautuu syvemmälle ja syvemmälle.

On kyseessä sitten perhe tai parisuhde, ystävät tai muut ihmissuhteet, työ, terveys tai suhde omaan kehoon, raha-asiat tai henkisyys... niihin kaikkiin liittyy niin paljon rajoittavia tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja tapoja, ettemme edes huomaa, miten paljon olemme niiden ohjailtavissa. 

Ja kun huomasin, miten paljon levollisempaa ja rakastavampaa irti päästäminen elämästä tekee, halusin muidenkin oppivan käyttämään näitä työkaluja - niitä hetkiä ajatellen, jolloin luontainen kykymme päästää irti tuntuu olevan kateissa. 

Toivottavasti tapaamme kursseilla!