Opi lisää

Jos haluat kokeilla itse, miltä irti päästäminen käytännössä tuntuu, laita alle sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle ohjatun harjoituksen Nopeasti huolesta eroon. Tee harjoitus, ja huomaa, miten nopeasti voit päästää huolesta irti!

Harjoituksen tilaamalla liityt samalla Irti päästämisen ilon sähköpostilistalle, jolta voit poistua milloin tahansa halutessasi. Lähetän sähköpostitse tietoa uusista kursseista ja tapahtumista ja tarjouksista sekä käytännön vinkkejä, miten irti päästämistä voi soveltaa arkeen.


Päästä irti pelosta

Jos pelko tuntuu hallitsevan elämääsi tai tuntuu, ettei sille voi tehdä mitään, katso Irti päästämisen ilon Päästä irti pelosta -työpajan tallenne. Tämän tunnin mittaisen tallenteen voit katsella silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, miten monta kertaa haluat.

Tunnissa pääsee yllättävän pitkälle, kun vain aloittaa.

Et tarvitse ennakkotietoja tai -taitoja, vaan ohjatut harjoitukset opastavat sinut helposti kevyempään mielentilaan. Opit myös, miten voit helpottaa oloasi omin päin, työpajan jälkeen. 

Tallenteen löydät (25€) täältä. 


Päästä irti turhista huolista

Oletko väsynyt olemaan huolissasi kaiken aikaa? Tuntuuko, että huolet kasaantuvat ja kiertävät kehää, tuntuuko ettet osaa hellittää huolehtimasta? Odotatko kaiken aikaa, että seuraava huolenaihe ilmestyy, pelkäätkö pahinta?

Huolehtiminen kuluttaa ja kuormittaa, eikä se edes valmista sinua paremmin tulevaan. Murehtiminen ja stressaaminen kaventavat näkökulmaa, etkä enää näe, mitä oikeasti tapahtuu, vaan oman, huolen sumentaman tulkintasi siitä.

Haluaisitko hengähtää ja päästää irti murehtimisesta? Haluaisitko hallita stressiä paremmin? 

Nyt siihen on helppo keino.

Hanki omaan tahtiin opiskeltava verkkokurssi Päästä irti turhista huolista (59€) täältä.

Kaikkihan me tiedämme, että huolet ja niiden vatvonta kuormittavat ja että niistä kannattaisi päästää irti.

Oleellinen kysymys onkin, miten se tehdään.

Tämän kurssin jälkeen tiedät.

Et tarvitse mitään ennakkotietoja kurssia varten. Ohjatut harjoitukset opastavat sinut päästämään irti turhista huolista ja murehtimisesta. Samalla kun rentoudut, opit uudenlaista asennetta elämään: levollisempaa, iloisempaa, hyväksyvämpää. 

Jopa kaiken tämän epävarmuuden keskellä. 

Löydä sisäinen rauhasi ja ilosi - omaan tahtiisi, silloin kun sinulle sopii.

Lisätietoja kurssista täältä

PS. Jos haluat esimakua siitä, millaisia harjoituksia kurssilla on, tilaa sähköpostiisi ohjattu harjoitus sivun yläosassa olevalla lomakkeella. Viiden minuutin harjoitus voi oikeasti pelastaa päivän! 


Päästä irti menneestä -työpaja

35,00 €

Irti menneen vatvonnasta - nopeasti ja tehokkaasti.

Työpaja on 110 -minuuttinen videotallenne, joten voit käydä työpajan läpi kokonaan tai osittain niin monta kertaa kuin haluat, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja, vaan työpaja soveltuu jokaiselle, joka on halukas päästämään turhasta menneiden pohdinnasta irti. Voit käydä työpajan läpi omassa tahdissasi ja niin monta kertaa kuin haluat - ja mitä enemmän näitä harjoituksia teet, sitä enemmän tästä saat. 

Osta työpajatallenne tästä. Sivuston tietosuojalausekkeen voi lukea täältä